Jag bakar ju en del som ni vet vid detta laget. Det är mycket blandade saker. Mitt senaste projekt är nötkakan som jag inte lyckats få perfekt ännu. Även om den är väldigt god. Snart måste jag börja göra något kul med choklad bara.
Jag kanske skulle kunna göra en chokladbotten till nötkakan. Det har jag inte provat. Jag tror dock inte att det är den bästa botten till den kakan, men vem vet. Det bästa är att prova innan man säger nej. Anledningen till att jag borde baka med choklad är att jag kan eventuellt ha passat på lite mycket.
Eller inte egentligen. Det är bara det att det kommit saffranssäsong och nötkaka emellan. Jag har passat på att köpa choklad när det varit erbjudande. Jag kan säga att jag har en ”liten” stash med choklad nu. Fast det kanske inte är så mycket? Vad säger du?

Har du något bra förslag på vad jag kan baka? Med choklad! Alla recept som har kakaopulver i sig brukar jag byta ut med smält choklad. Jag tycker det blir mycket godare. Jag vet inte om det är inbillning, men godare är det.
Som sagt kom gärna med choklad-baknings-tips. Jag har torka på vad jag ska göra med all min choklad. Förutom att äta den som den är. Den enda chokladen jag inte äter rent är den 90-procentiga. Den är väl mörk även för mig. Den är dock väldigt god att göra varm choklad med. Åh, det kanske jag ska göra. Vi ska få ner mot minus tio grader igen. Då är det gott med varm choklad.
Ta hand om dig. Vi hörs imorgon.